Очаква ни слънчево време

06:45, 02 сеп 20 25 1941 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, в Дунавската равнина - временно силен вятър от запад-северозапад и с него ще продължи да прониква относително студен въздух. Максималните температури ще са от 25-27 градуса на места в Северозападна България до 32-34 градуса в източните райони от страната.

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е около средното за месеца.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове ще има ниска слоеста облачност, но бързо ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 28 и 31 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е около 27 градуса.

До сутринта в масивите от Западна България все още ще има купеста и купесто-дъждовна облачност, на места с краткотрайни валежи и гръмотевици, но явленията ще затихнат и облачността ще се разкъсва и намалява. През деня ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, по високите и открити части от юг-югозапад. Температурите ще се понижат и максима

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама