ГЕРБ единствено печелят време за крадене, категоричен е Христо Иванов

17:55, 02 сеп 20 / Политика 25 2140 Шрифт:
Автор:

Управляващите имитират чуваемост и правят точно обратното на това, което искат протестиращите. Те дори не изпълняват собствените си заявки и затъват в собствените си лъжи, което вбесява хората и ги изкарва на улицата.  Това заяви в предаването "Лице в лице" съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"Хората искат те да си решат въпросите, а не компромитираното правителство. Бойко Борисов е проблемът, а той твърди, че ще реши всичко с една конституция, която пък не била конституция, а ВМРО ще я дописва. Единственото нещо, което правят, е, да печелят време за крадене", категоричен е Иванов.

Според него управляващите са тези, които хвърлят страната в хаос. "Те носят отговорност и за случилото се днес, защото извадиха толкова много полиция срещу хората. Това е големият проблем. Този протест трябва да успее, да стигнем до своята кауза - ликвидация на мафиотския захват в държавата", допълни лидерът на "Да, България".

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 5
1 Иван 15:46, 03 сеп 20

Аз пък съм категоричен, че Христо Иванов иска много да е на мястото на Борисов и ГЕРБ, за да може и той да краде! С какво ни гарантира, че няма да стане като втори Борисов и да краде повече от него дори?!?

2 Миро 16:07, 03 сеп 20

Христо Иванов бързо забрави, че беше част от ГЕРБ и той е крал заедно с тях.

3 Петър 20:41, 03 сеп 20

Този ще си остане известен като нескопосан юрист и бивш политик!

4 Рени 21:21, 03 сеп 20

А ти бе Ице подготвяш почвата за Прокопиев ли?

5 Лариса 08:59, 04 сеп 20

Ще му се на Ицето Бойкикев и той да се намърда във властта, за да краде. Ама няма как да стане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама