Акцентите в А1 Видеотека през септември – от романтична комедия до екшън

10:22, 03 сеп 20 / Любопитно 25 2168 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Романтичната комедия „Не е ли романтично“, биографичният филм в криминален стил „Милост“ и новата екранизация на екшъна „Шафт“ са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през септември, съобщиха от компанията.


Снимка: А1

В главната роля в изпълнената с неочаквани обрати комедия „Не е ли романтично“ е Ребъл Уилсън, която пресъздава образа на архитект от Ню Йорк - Натали, която полага усилия да бъде оценена на работното си място. Проблемът е, че по-вероятно е да я накарат да разнася кафе и закуски, отколкото да проектира следващия небостъргач в града, който никога не спи. След инцидент, Натали изпада в кома и се събужда в най-големия си кошмар – животът ѝ се e превърнал в романтична комедия, а именно на нея се полага главната роля в нея. Това не би било толкова ужасно, ако преди години майката на Натали не беше я убедила, че щастливите романтични развития във филмите са запазена територия само за красавици. Сред участниците в звездния актьорски състав са знаменитости като Лиам Хемсуърт, в ролята на милиардера Блейк, и забележителната Приянка Чопра.


Снимка: А1

Друг акцент в А1 Видеотека през септември е биографичният криминален филм „Милост“, носител на 10 престижни награди и 11 номинации. Той описва историята на младия и идеалистичен адвокат Браян Стивънсън, който след като завършва в Харвард, отхвърля редица високоплатени възможности за работа. Той взима радикалното решение да се премести в Алабама и с помощта на местната юристка Ева Ансли (Бри Ларсън) да защитава най-уязвимите в съдебната система – погрешно осъдените или тези, които нямат средства за адекватна защита. Един от първите и най-емблематичните му клиенти е Уолтър Макмилан (Джейми Фокс). През 1987 година той е осъден на смърт за убийството на 18-годишно момиче, въпреки изобилие от доказателства в негова полза. Освен това единствените показания против него са лъжливи и дадени от престъпник, манипулиран от властите. Браян е въвлечен в лабиринт от правни и политически интриги и в години на съдебни дела, още по-утежнени от расизъм, вроден в системата.


Снимка: А1

През септември абонатите на Xplore TV могат да се насладят и на новата екранизация на „Шафт“ от 2019. Младият Джей Джей (Джеси Т. Ъшър) е експерт по киберсигурност с диплома от престижния технологичен университет MIT, но за да разкрие кой е виновен за смъртта на най-добрия му приятел, се нуждае от специални умения. А тях може да усвои само от най-колоритния източник – собствения си баща, в чиято роля брилянтно се превъплъщава Самюел Л. Джаксън. Пропуснал израстването на Джей Джей, Джон Шафт се съгласява да помогне на сина си и да го ориентира в подземния свят на Харлем, където търговията с наркотици процъфтява. Разбира се, младежът се опитва да протестира срещу бруталния подход на баща си, но все пак няма как да се отрече от корените си. Шафт има свой план да се справи със ситуацията и дори намира подкрепа в лицето на собствения си баща.

А1 Xplore TV предлага на зрителите кристална картина и професионален превод и субтитри на първокласните филми в селекцията си. Платформата се адаптира към предпочитанията на зрителите и извежда на преден план персонализирани AI препоръки, според техния вкус.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама