Братът на Янек Миланов продължава да вярва, че той е жив

12:09, 03 сеп 20 25 2255 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Все още няма следа от изчезналия преди месец в Дупница Янек Миланов. „Продължавам да вярвам, че Янек е жив и че скоро ще го намерим“, каза неговият брат Марио Миланов пред bTV.

„Разбирам, че той е бил много притеснен. Имало е две обаждания между Янек и Каплата и след това се качил в колата му“, потвърди брат му. Той също така каза, че бившата жена на Васил Капланов е причината за раздора между тях.

Подновяват търсенето на изчезналия Янек Миланов

„От самото начало формулирах сигнала, че е отвличане със съмнение за убийство“, каза още Марио Миланов.

Междувременно прокуратурата повдигна второ обвинение на Васил Капланов-Каплата - този път за закана за убийство. Тя е към млад мъж от Дупница, който е публикувал постове във „Фейсбук“ групата „Къде е Янек“ с надежда мъжът да бъде намерен по-скоро. Той обаче започнал да получава заплашителни съобщения от неизвестен човек. Впоследствие става ясно, че това е Васил Капланов. По телефона той го е заплашвал, че ще бъде ликвидиран. Веднага след това Капланов е задържан, а заплашваният мъж е разпитван пред съдия.

Васил Капланов-Каплата отново е задържан

В петък ще стане ясно дали Каплата ще бъде задържан за постоянно под стража, или мярката му за 72-часово задържане ще бъде променена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама