Гешев конкурира папата по аудиенции, срещна се с поредна жертва

12:59, 03 сеп 20 25 2233 Шрифт:
Автор:

Докато хиляди всяка вечер протестират за оставката на главния прокурор, Иван Гешев продължава със своята нова кампания, чрез която показва съпричастността си към болката на жертвите на агресия и престъпления.

След като се срещна с възрастна жена от Шивачево, станала жертва на нападение и изнасилване и прие в кабинета си брата на мистериозно изчезналия Янек Миланов месец по-късно, Иван Гешев прие в кабинета си Екатерина Томова, чиято кола е била ударена 2 пъти от джип на централно кръстовище в София.

На срещата са присъствали съпругът на Томова и говорителят на Гешев Сийка Милева, пред които главният прокурор е изразил съжаление за случая. Новината бе разпространена от пресцентъра на прокуратурата.

Както стана известно, на 19 август около 15,30 ч. на кръстовището на бул. “Цар Освободител“ и ул.“Георги С.Раковски“ Томова е била с 10-месечното си дете в спрял в дясно на пътя Ситроен С 1, когато е била ударена два последователни пъти от 39-годишен водач на джип.

На 26.08.2020 г. Софийската районна прокуратурата привлече към наказателна отговорност шофьора на джипа Н.Р.,  за това, че при управление на моторно превозно средство е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителна дързост.

Главният прокурор увери, че разследването ще приключи във възможно най-кратък срок.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама