Слънчево и до 32 градуса в неделя

07:00, 06 сеп 20 25 1673 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В неделя ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 27 и 32 градуса. В София максималната
температура ще е около 27 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 26 и 28 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е 21 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

В понеделник и вторник ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над планинските райони ще има купеста облачност, а над източните - сутрин ще има ниска облачност. През първия ден ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. През втория ден вятърът временно ще се ориентира от северозапад, тогава само на отделни места в планинските райони е възможно да превали краткотраен дъжд. Преобладаващите максимални температури ще са между 27 и 32 градуса. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама