Ток бие участниците в пилотния епизод на „Фермата“ 6

22:30, 05 сеп 20 25 2882 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В истински кошмар се превърна стартът на новия сезон „Фермата” тази вечер. Претендентите за приза от 100 000 лева буквално бяха изпържени при първата си битка на арената и преживяха сериозен стрес и ужас. Шокът им дойде в повече, след като високо напрежение удари шестима от участниците - трима мъже и три жени, разделени в два противникови отбора.

Съперниците бяха изправени пред наглед лесна задача - състезателят от всеки тим трябваше да се провре през преплетени въжета и да откъсне закачените върху тях гумени патета. По сценарий, по мрежата трябваше да тече слаб ток и само леко да парва пръстите на дърпащия „плячката”.

Още със старта на играта обаче от арената се чу отчаян, смразяващ кръвта вой. При всеки опит да откъснат гуменото пате от въжето, участниците бяха разтърсвани от ток и в ужаса си крещяха с пълно гърло.

Свидетелите на мъките им Иван и Андрей не проявиха никаква милост и изкараха играта до край. В нея жените, които се оказаха по-бързи и по-издръжливи на високото напрежение, спечелиха предимство в тази битка.

В новия сезон на „Фермата“, който носи името „Пътят на една мечта“, 21 българи, заедно, а не разделени на враждуващи групи, ще превърнат една красива идея в реалност. С общи усилия те ще помогнат на фермера Андрей да изгради стопанство, в което да отглежда своето стадо от 120 каракачански овце и да спаси рядката, изчезваща порода. В края на приключението най-достойният от всички ще спечели 100 хиляди лева.

Сред участниците вече се откроиха актрисата Даяна Ханджиева, изкусителната Мис Плеймейт Жанета Осипова и талантливата певица, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска. В изпитания и работа ще се впуснат мастършефът Илиян Кустев, който е готвил за Брад Пит и Реджеп Ердоган, атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, както и йога-гуру, който ходи гол и се зарежда с енергията на сътворението, млад гвардеец и амазонка.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ 03:55, 06 сеп 20

bg-biblioteka.blogspot.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама