Кирил Маричков: Страх ме е само след едните мутри да не дойдат други

14:49, 10 сеп 20 25 1935 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Притеснявам се на мястото на едните мутри да не дойдат други мутри, не по-добри от тези, даже може би и по-лоши. Не ми харесва това, което се слува", каза музикантът Кирил Маричков, който коментира пред БГНЕС протестите и бавещата се вече 64 дни оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

50-метров трибагреник пред Министерски съвет

"Не е вярно, че не харесвам протеста. Мутрите вън – много ми харесва. Само че не ми харесва това, че няма някакъв център, затова много се опасявам, че може да бъде използван протестът от други мутри. И на мястото на едните мутри е твърде възможно да дойдат други. От това се страхувам. Дано да не стане така", каза музикантът.

"Ние винаги сме били мутраджийска държава", посочи още Маричков. Той изрази надежда, че жадуваната промяна ще стане факт.

„Не ми харесва това, което се случва. Не ми харесва тази, на доста ниско ниво, вражда между Бойко Борисов и Румен Радев, между президент и премиер. Някак си в името на държавата трябваше да има някакъв вид разбирателство. Не ми харесва това, че навсякъде стоят мутри и са вързани по някакъв начин и управляват или контролират нещата. Страхувам се, че това може да продължи да бъде така“, коментира музикантът. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама