Митко с шестте пръста триумфира на Арената във „Фермата“

22:30, 12 сеп 20 / Любопитно 25 6293 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Страхотен триумф преживя най-възрастният участник на Арената във „Фермата“! Роденият с шест пръста на едната ръка винопроизводител Митко Манолев - Шестака брутално размаза 9-години по-младия адвокат Асен Илиев в първия дуел за сезона.

Въпреки че не се отличава с перфектна физическа форма, участникът от Мелник се би като звяр и повали противника си с 10:0. Победеният Асен трудно преглътна унижението и обясни победата на съперника си с късмет.

Актрисата Даяна Ханджиева празнува рожден ден във „Фермата“

Сблъсък №1, в който състезателите трябваше да се движат по люлеещи се греди, стартира под жестоко напрежение, но още в него Шестака рязко дръпна напред, подкрепян от френетичните викове на съотборниците си. Митко се отличи с по- голяма бързина, сръчност и непоколебимост и в останалите битки, и се представи блестящо на въпросите от Алманаха. „Някои хора във „Фермата“ ме подцениха, но аз им показах как трябва да мачкаш противника“, каза той.

Въпреки че се издъни на Арената, адвокатът няма да си тръгне от шоуто заради ново, безпрецедентно правило, което важи единствено за първия дуел. Според него Асен получава правото да остане в стопанството, но при едно условие - ако след три месеца стигне до финала на риалитито и вземе приза от 100 000 лева, да даде половината от тях на Митко.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Таня 09:18, 13 сеп 20

Моята приятелка има внучка, която е била пациент на д-р Иванка Обрешкова и е много разочарована. Не зная точните подробности, но когато друг зьболекар е видял какво апаратче е поставила докторката в устата на детето е казал веднага да го изхвьрлят, за да не се получат усложнения. Те така и са направили.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама