Нинова: Ще се регистрираме в пленарна зала само с машинно гласуване

19:01, 14 сеп 20 / Политика 25 2193 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

БСП ще се регистрира в пленарна зала само с машинно гласуване. Това обяви лидерът на партията Корнелия Нинова пред bTV, като допълни, че с проектоконституцията премиера Бойко Борисов се опитва да печели време.

Мафията и задкулисието винаги са близки до властта. Това е моделът, който наложи Борисов и близките му партии и фирми. Имаме ежедневни примери за задкулисие“, подчерта Нинова и даде пример с темата за боклука, сечта на горите, където по думите ѝ категорично има мафия.

Изборът на Нинова доказал, че социалистите подкрепят политическия ѝ курс

Нинова бе категорична, че БСП ще влезе във властта през официалния вход, независимо дали ще е на предсрочни или редовни избори. Увери също, че от партията няма да дадат нито един от необходимите 160 подписа за свикване на Велико народно събрание, както и че от БСП стоят зад исканията на протестиращите.

Корнелия Нинова не се съгласи с думите на евродепутата Елена Йончева, която каза, че лидерът на БСП не е подписала сигнала ѝ за "къщата в Барселона".

Толкова помогнахме на Елена – и с филма за границата, и охрана ѝ осигурих“, заяви Нинова и обясни, че Йончева не е пожелала сигналът ѝ да излезе от партията.

Не бих отказала подпис под никой сигнал за корупция“, каза лидерът на БСП и даде пример с редица други сигнали, които е подписала.

Не отстъпих и пред моркова, и пред тоягата“, подчерта още Корнелия Нинова по повод предложенията за участие в управлението и изминалите 4 години.

Екипът на Нинова е искал списъци от ГРАО и Гранична полиция, твърди Красимир Янков

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама