Радев няма да започва политически проект

12:40, 26 сеп 20 / Политика 25 3111 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града.

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

Политологът Слави Василев: Румен Радев не е президент на БСП, ще има президентска партия

Румен Радев пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града. По време на визитата си президентът подкрепи петицията на журналисти, в която те настояват за достъп до кулоарите в парламента и до депутатите, съобщиха от президенството.

По повод избора на председател на БСП държавният глава посочи, че убедителната изборна победа на Корнелия Нинова е потвърдила нейната последователност и непримиримост да работи така, че партията да се гради като силна опозиция. „Казвам го не като някакво пристрастие към една или друга партия, а защото е важно за България. Без силна, обединена и конструктивна опозиция всяка демокрация залинява“, посочи Румен Радев.

А що се отнася до думите на премиера Борисов по подов изтеклите снимки от дома му, президентът коментира така: Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят превръща 7 млн. българи в заложници на своята параноя. Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога.

Радев: Не може хората с пълни шкафчета да канят тези с празни

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама