Криминалният психолог Тодор Тодоров: Имам достатъчно поводи да вярвам на Цветанов

10:27, 27 сеп 20 / Политика 25 2731 Шрифт:
Редактор:

Криминалния психолог Тодор Тодоров ще е едно от лицата на партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България", която ще бъде официално учредена днес.

Тодоров признава, че познава Цветанов от 20 години и има достатъчно поводи да му вярва. "Усетил съм в него това, че когато трябва да се работи, то се е вършело", заяви психологът пред bTV.

"Важно е човек да има самопреценка, за да работи нещо. Има хора с образование, които не могат да заемат определени постове. Не бих заел пост, в който не съм компетентен. Виждам се като човек, който помага да се развие една идея", каза още той.

Защо психологът Тодор Тодоров се включва в "Републиканци за България"

"Аз съм работохолик, затова и Цветан Цветанов ме е поканил", разкри криминалният психолог. "Виждам се като член на партията, който ще помогне тя да се развие", допълни Тодоров. 

Той обясни, че подкрепя протестите, но не ги посещава, след решението да се присъедини към новата политическа формация, защото не иска да бъде разбран погрешно:

"Не искам хората да си мислят, че се опитвам да натрупам дивиденти, защото много политически лидери се опитаха вече да се възползват от общественото недоволство", коментира Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама