A1 със специално предложение за всички студенти и ученици

13:44, 05 окт 20 25 1560 Шрифт:
Редактор:

А1 е подготвила специален комплект за всички студенти и ученици, който включва Lenovo IdeaPad 3, раница, мишка и слушалки с микрофон – всичко необходимо за цялата учебна година. Комплектът се предлага с всички планове за интернет и телевизия на А1, а до края на октомври студентите ще могат да се възползват и от промоционална цена - 10,99 лева на месец за домашен интернет А1 Нет 50 при подписване на едногодишен договор.

Основният елемент от изгодното предложение за всички ученици и студенти е лаптопът Lenovo IdeaPad 3. Той е достатъчно компактен със своя 14-инчов дисплей и тегло от 1,6 кг., за да бъде пренасян редовно. Въпреки това разполага с процесор AMD 3020E и 4 GB RAM, които да осигурят безпроблемна работа. 128 GB SSD пък осигурява както напълно достатъчно място за съхранение на файлове, така и бърз достъп до тях. Lenovo IdeaPad 3 има силни 3W високоговорители Dolby Audio и идва готов за работа с инсталирана операционна система Windows 10 Home.

Мобилният компютър се предлага с оригинална раница за лаптоп, която освен за устройството е подходяща и за училище. По този начин студентите и учениците ще могат да носят и своите учебници и помагала. Пакетът се допълва от безжична мишка и слушалки с микрофон в черен цвят, подходящи, както за слушане на музика, така и за онлайн уроци, конферентни разговори и дори за онлайн игри.

Достъпният флагман Samsung Galaxy S20 FE вече е наличен в А1

Комплектът с Lenovo IdeaPad 3 се предлага с всички планове за домашен интернет и телевизия на А1, а цените са 549,99 лева в брой или месечна вноска от 25,99 лева на изплащане. Настоящи клиенти, които са членове на А1 клуб, могат да го закупят и без договор на цена от 629,99 лева в брой. Достъпът до интернет вече е задължителен за всеки студент или ученик. Поради тази причина до края на октомври телекомът предлага на всички студенти специална цена от 10,99 лева на месец за домашен интернет А1 Нет 50 и то при подписване на предпочитания от тях едногодишен договор.

Достъпът до образователни ресурси и ученето онлайн стават все по-важни и продължаващата пандемия от COVID-19 ускорява този процес. Затова А1 продължава да развива своите услуги, свързани с дигиталното образование. До края на ноември 2020 година компанията предлага безплатен тест в рамките на 15 дни на всеки, който активира абонамент за електронната образователна платформа е-просвета. Така учениците, родителите и учителите ще могат да ползват услугата и ако решат да се откажат от нея, няма да дължат неустойки.

Ключови думи
А1

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама