Трифонов: За ЕНП и Вебер чекмеджетата и корупцията нямат значение

14:26, 07 окт 20 / Политика 25 2993 Шрифт:
Автор:

За Европейската народна партия и за нейния началник в Европейския парламент Манфред Вебер явно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-вече върховенството на закона нямат никакво значение. Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е изцяло против логиката на морала и въпросното върховенство на закона. Това заяви в социалните мрежи лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Това е толкова отвратително лицемерие, че си правя следния извод: Има не само български политици, които не ги е срам, явно има и европейски политици, които са оперирани от срам и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени. Какъв ще е ефектът. Или дефектът от тази резолюция. Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкова глупави, че да вярваме на доклади, резолюции, европейски политици или когото и да било. Тъжно е, можеше да има повече морал в Европейския парламент, ама - на. Явно и там трябва да има процеси, които да направят ситуацията морална и правилна", пише още Трифонов.

Дебатът в ЕП: Парите на ЕС в България са "черният хайвер на лакоми олигарси"

"Не можете да промените истината. Истината е само една. Тя е като гравитацията – въобще не й пука какво мислите за нея. Просто си съществува. А за гарваните дето не си вадят очите един на друг - и на тях ще им дойде времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловец. Знам как става", обръща се Слави Трифонов към българските и европейските политици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама