Валежите спират

07:00, 10 окт 20 25 1971 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

До обяд валежите в централните северни и в източните райони от страната ще спрат, а облачността ще се разкъса. Около и след обяд от запад временно ще се появи висока облачност. Ще духа слаб запад-северозападен вятър, който до вечерта в много райони ще стихне. Максималните температури ще са между 18 и 23 градуса. А минималните - между 10 и 15 градуса

Над Черноморието облачността ще бъде разкъсана. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 20 и 22 градуса. Температурата на морската вода е 21-22 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще има разкъсана, след обяд предимно висока облачност. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 16 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.

В неделя и понеделник времето ще бъде предимно слънчево. Сутрин ще е хладно, но през деня ще духа слаб вятър с южна компонента и ще се затопли, максималните температури в по-голямата част от страната ще са над 20 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама