Слънчева неделя

07:00, 11 окт 20 25 1849 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В неделя ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса, максималните - между 18 и 23 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 21 и 23 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е чудесно за туризъм. Ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14, на 2000 метра - около 8 градуса.

В понеделник ще преобладава слънчево време. След обяд над югозападните райони ще има позначителни увеличения на облачността и привечер и през нощта там на отделни места ще превали слабо. Вятърът ще е слаб, с южна компонента. Минималните температури ще са между 11 и 16 градуса, а максималните - между 20 и 25.

Във вторник от запад на изток облачността над цялата страна ще се увеличи и на много места ще има валежи, в югозападните райони временно интензивни и значителни по количество. Ще се усили вятърът от юг-югоизток, а по-късно от северозапад ще прониква студен въздух и температурите ще започнат да се понижават.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама