Големите кавички

10:20, 15 окт 20 / Големите кавички 25 3456 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (5 - 9 октомври)

Българският национален отбор регистрира трета поредна загуба в рамките на седмица и загуби с 0:1 от тима на Уелс в четвърти мач от Лигата на нациите. Така нашият отбор остава на последно място в класирането само с една точка.

"Трудно се говори след такива мачове. Истината е, че сме далеч от истината. Както видяхме за 96 минути нямаме положение. Как да успеем да отбележим и да вземем точка?...Допускаме елементарни грешки в защита без значение в коя минута...Коренно трябва да променим начина си на игра.Не можем да разчитаме на две млади крила и на двама-трима опитни. Не можем да разчитаме на двама човека и половина - това е нивото на българския футбол". Думи на капитана на националния отбор Ники Михайлов след края на мача. 

"Няма и хора, които да играят в чужбина, нито самочувствие. Момчетата имат страх в очите, което не е нормално за национални състезатели. Не можем да вкарваме голове, а допускаме лесни такива. Много е голяма разликата между нашето първенство и Европа, това е истината", коментира още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама