Ангел Джамбазки разкриткува ЕП за „вноса на хора от Европа“

13:27, 22 окт 20 / Политика 25 2028 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Проблемът с продажбите на паспорти - на т.нар. „златни визи“, е важен за Съюза, но много по-важният проблем е подмяната на европейското население чрез вкарването на мигранти от Африка и Близкия Изток, наричани за политическа коректност бежанци тук. Това заяви евродепутатът от Групата на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки пред ЕП.

Вие колеги от лявата част на залата подкрепяте и продължавате да подкрепяте вноса на хора в Европа. По време на най-големия имиграционен натиск влязоха стотици, може би хиляди бойци на Ислямска държава в Европа. Днес те живеят тук и чакат момента, в който Вашият краен марксизъм и либерален болшевизъм ще доведе до крах на европейските национални държави и те ще видят в този крах шанс да установят своя т.нар. халифат“, заяви Джамбазки.

Той напомни за националността на ислямиста-чеченец, който обезглави френския професор и който беше със статут на легален имигрант – бежанец.

Хората, които кандидатстват за гражданство, са образовани, с професии, които идват от по-бедните на нас съседни държави, за да търсят възможности, които предлага всяка една държавите-членове на ЕС. Не забравяйте, че за да се издаде един паспорт, човек подлежи на серия от проверки и процесът е много пъти по-сложен и рестриктивен от това нелегален бежанец да получи документ за пребиваване и да прекосява свободно границите на Съюза“, посочи Джамбазки.

Според него най-големият и тежък проблем не са няколкото случая на купени паспорти. Всеки един от тях може да бъде проследен и разследван. „Най-големият проблем е, че има хиляди престъпници, бойци на терористични организации, които са непроследими и идват тук, маскирани като мигранти и бежанци и вината е Ваша“, заяви евродепутатът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама