Слънчев вторник

07:00, 27 окт 20 25 1739 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Сутринта на места в източните райони, в котловините и по поречието на Дунав ще има условия за мъгла или ниска облачност, които ще се задържат до около обяд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса. Максимални температури между 18 и 23 градуса.

Преди обяд на отделни места ще има условия за мъгла или ниска облачност, които до обяд ще се разсеят. След обяд над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 20-21 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Снимка: CanStockPhoto

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 14 градуса, на 2000 метра - около 8 градуса.

В сряда и четвъртък облачността ще бъде предимно значителна. През първия ден на отделни места, главно в Южна България, а през втория - на повече места, главно в югоизточната половина от страната, ще има превалявания от дъжд, с повишена вероятност в крайните югоизточни райони за по-съществени количества. Дневните температури ще започнат да се понижават, сутрешните слабо ще се повишат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама