Цветанов: Републиканци за България e eдинствената алтернатива на статуквото в област Шумен

22:17, 27 окт 20 / Политика 25 2118 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев посетиха община Сливо поле, област Русе и община Тутракан, област Силистра.  

В Тутракан те се срещнаха с най-големия инвеститор в общината, американецът с български произход Стив Хараламбиев, собственик на индустриалния парк в града, който осигурява 430 работни места. Цветанов и Вълнев разговаряха с Хараламбиев за българите в САЩ и участието им в предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на партията.

Съдът регистрира Републиканци за България

Вечерта направиха работна среща със структурите от област Шумен и с Гюнай Исмаил, член на Изпълнителния съвет.
На присъстващите бяха представени основните приоритети на ПП „Републиканци за България“. „Това което има като усещане в Шуменска област е, че ДПС и ГЕРБ работят заедно и единствената алтернатива на статуквото е в лицето на ПП „Републиканци за България“, заяви Цветанов.

Това, което са споделили членовете на новосформираната партия е, че тя е единствената национална партия, която показва равенство между представителите от всички етноси, включвайки хора от тях в структурите и ръководните им позиции.
Цветанов ги запозна с екипите, които разработват секторните политики. По думите му през следващите седмици ще има готовност за откриване на офиси на партията по страната.

Утре програмата на Цветанов и Вълнев продължава с посещения на областите Шумен, Добрич и Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама