Джони Деп загуби дело срещу британски таблоид, нарекъл го "бияч на съпруги"

20:45, 02 ное 20 / Любопитно 25 2128 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Холивудската звезда Джони Деп загуби делото за клевета, което беше завел срещу издателя на британския вестник "Сън" заради определението, че е "бияч на съпруги". Съдията по делото прецени, че обвиненията в статията са "верни по същество"

Бившите на Джони Деп свидетелстват в негова защита

57-годишният Деп заведе дело срещу "Нюз груп нюзпейпърс" и главния редактор Дан Утън за клевета в статия на Утън в "Сън" от 2018 г., в която актьорът е наречен "бияч на съпруги". Процесът започна през юли тази година и продължи три седмици.

В хода на делото съдия Андрю Никол от Висшия съд на Лондон изслуша показанията и на Деп, и на бившата му съпруга Амбър Хърд, които взаимно се обвиняваха за бурния си брак, за извънбрачни връзки, детайли за начина на живот и битката на Деп с алкохола и наркотиците, за свирепите им семейни свади.

Джони Деп съди британски таблоид

Двамата се обвиниха взаимно в насилие. "Приемам, че ответниците показаха, че думите, които са публикували, са верни по същество...Следователно искът се отхвърля", се посочва в решението на съдията. То може да има огромни последици върху репутацията и бъдещата кариера на Деп, отбелязва Reuters, цитирана от БТА.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама