А1 намалява цените на смартфони, смарт часовници, таблети и джаджи с до 50%

11:31, 11 ное 20 25 1683 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

А1 обяви началото на кампания със значителни намаления в своя онлайн магазин на А1.bg. До края на месеца редица устройства, сред които смартфони, смарт часовници, таблети, джаджи и дори скутер, ще се предлагат на по-ниски цени. Отстъпките важат само при покупка онлайн, а точният им размер зависи от тарифния план, с който клиентите комбинират устройството си.

Най-големите намаления достигат до 50% от редовната цена. В момента всички клиенти, които сключат абонамент за плановете А1 ONE Unlimited, получават и двойно количество мегабайти през първата една година на договора им.

Настоящата разпродажба ще се запомни с безпрецедентното разнообразие от устройства, което се предлага в онлайн магазина. За пръв път в подобнa кампания А1 включва таблети в лицето на Samsung Galaxy Tab A7. Aко той бъде закупен с тарифен план A1 Surf М или L до края на месеца, ще може да дойде с отстъпка до 15% от цената си. 

С точно такава отстъпка се предлага и скутерът на Xiaomi – Mi Electric Scooter 1S. Той е лек и лесно преносим благодарение на сгъваемия си дизайн и алуминиевия корпус. Най-важното е, че до 29 ноември ще бъде лек и за портфейла на потребителите, като се предлага на цена от 560,99 лева в брой в комбинация с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL.

Категорията на смарт часовниците е представена от Huawei. Huawei Watch GT2 46mm, например, е подходящ за всички потребители, които се стремят към поддържане на форма, тъй като има редица режими за спортуване и движение. Той работи със SIM карта и може спокойно да приема и обаждания. Закупилите го с тарифен план A1 ОNE Unlimited 2XL ще го получат на цена от 178,49 лева.

Устройството с най-голяма отстъпка е Nokia 2.4 и в момента се предлага на цени, започващи от 49,99 лева в комбинация с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL. Това е наполовина от редовната цена, като същевременно закупилите го ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerBank 5000 mAh. Това е и единственото устройство на скандинавския бранд в разпродажбата и единственото с 50% намаление на цената.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама