Облаци и дъжд в четвъртък

07:00, 12 ное 20 25 2163 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През следващото денонощие ще има значителна ниска облачност и мъгла, на места с ръмежи. Подобрение на видимостта и по-съществени намаления на облачността ще има над югозападните райони, а след обяд и на повече места в западната половина на страната. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между 2 и 7 градуса, максималните - между 9 и 14 градуса.

Над Черноморието времето ще бъде с ниска облачност или мъгла. Ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа до умерен вятър от североизток, който след обяд ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 16-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.


Снимка: CanStockPhoto

Над планините ще бъде предимно облачно, в отделни райони ще ръми. Повече слънце ще има по най-високите части и след обяд над масивите в югозападната половина на страната. Вятърът в повечето планински райони ще придобие западна компонента, ще е слаб до умерен. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9 градуса, на 2000 метра - около 4 градуса.

В петък и събота ще преобладава облачно време, само на отделни места ще има и валежи от дъжд, предимно слаби. Времето през първия ден ще бъде почти тихо, през втория - ще се появи слаб западен вятър. Температурите ще останат почти без промяна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама