Очаква ни облачно и студено време

07:00, 13 ное 20 25 1823 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Днес над източните райони ще остане с ниска облачност, на отделни места ще е с мъгли и ръмежи. Над западната половина от страната облачността отново ще се увеличи и през деня ще е променлива, по-често значителна. Само на отделни места ще има слаби валежи. Минималните температури ще са от 1 до 6 градуса, максималните - между 9 и 14 градуса.

Снимка: CanStockPhoto

Над Черноморието облачността ще остане значителна. На места ще има и слаби валежи от дъжд. В сутрешните часове отново има условия видимостта да бъде намалена. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 12-14 градуса. Температурата на морската вода е от 15 градуса на север до 17 градуса на юг. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, след обяд ще отслабва до 2 бала.

Над планините облачността от запад ще се увеличи и ще е значителна. На места ще има и предимно слаби валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е умерен. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9 градуса, на 2000 метра - около 3 градуса.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама