Борисов пребори коронавируса и пак подкара джипа

14:41, 12 ное 20 / Политика 25 4461 Шрифт:
Антония Руменова Автор: Антония Руменова

След като преболедува коронавируса, премиерът Бойко Борисов посети "Пирогов" и пак се качи на джипа. На инспекцията на Борисов стана ясно, че основният ремонт на спешното отделение в болницата трябва да приключи на 15 декември. Отделението изцяло ще се санира и ще се купи техника с пари от европейска програма. 

15 декември – старт! "Пирогов" се доказа като един от най-добрите ни батальони. Много от отделенията в болницата са реновирани, а сградата се санира. За лекарите и пациентите са осигурени най-добрите техника и условия“, изтъкна премиерът и уточни, че до края на седмицата болницата ще бъде снабдена с допълнителни 400 легла за пациентите със средно тежки травми.

Директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов се разходи с министър-председателя из болницата. Показа му новия ядрено-магнитен резонанс на стойност 2.5 милиона лева, откъде ще минават "чистият" поток пациенти и децата, така че да не се сместват със заразените с COVID-19.  

Директорът на "Пирогов" ще настоява за задължителни маски на закрито

След разходката в "Пирогов" Борисов се качи в джипа и показа на проф. Балтов и здравния министър проф. Ангелов готовия 17-километров участък от АМ „Европа“. Инвестицията е за 117,3 млн. лв. и е от републиканския бюджет. Шофьорите от няколко дни се движат по магистралата, по която са изградени са два пътни възела, 5 подлеза, 5 надлеза, мост над р. Сливнишка, както и 7 площадки за отдих и принудително спиране.

"Пътуването вече става по-бързо, комфортно и по-безопасно. Въпреки пандемията и затрудненията, въпреки безпрецедентната ситуация в цял свят, продължаваме да изграждаме магистрали, пътища, газопроводи, пречиствателни станции. И няма да се спрем, защото, българите заслужават да имаме модерна инфраструктура", написа премиерът във Facebook.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 18:24, 12 ное 20

Просто не може нормален мозък да си обясни как цяла държава се води по тъпоумието и лудостта на този толуп начело на държавата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама