Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата

09:45, 18 ное 20 / Политика 25 2326 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата, заяви лидерът на Републиканци за България в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“. Цветанов обърна внимание, че премиерът държи на личното си оцеляване, както и на прокарването на руските проекти през България.

Попитан до колко се припознава с управлението на ГЕРБ Цветанов заяви, че за много от нещата е разбрал много късно, а има и такива, за които дори не е знаел. Друг факт, от който ясно се разграничава, а резултатите са видими, са проведените местни избори от 2019 г., където се вижда зависимостта на управлението от ДПС.

Полицаите искат извинение и пари, Борисов обещава бонус... може би

Цялостното управление на страната ни е в джипка, далеч от институциите. Министър-председателят управлява отдалеч с един, двама спътници. Всички, които са около него му създадоха едно виртуално пространство, за да си изкара мандата“, коментира Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията. 

Кризата с коронавируса е на саморегулиране, тя не се управлява, налице е абсолютен хаос. Пропуснати са мерки в последните 7-8 месеца. Легловата база е разширена, но качествата и условията за болните и работещите в болнични отделения остават непроменени“, изтъкна той и допълни, че е недопустимо един управленец да създава хаос, което се случва с противопоставянето на детските надбавки и увеличаването на парите за служителите на МВР и здравните работници.

 

 

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Борис 13:23, 18 ное 20

Какво още трябва да стане за да се вземат адекватни мерки за случващото се в страната...

2 Джули 14:49, 18 ное 20

Той нали се вози и онлайн ръси простотия, какво му пука за народа.

3 Чихи 16:05, 18 ное 20

Фатката знаете ли я? ПиснА ми от празни обещания и странни дела само за лична изгода! Колко още ще ни правиш на глупаци, БЕ Бойко?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама