Виждали ли сте Жулиен?

15:00, 20 ное 20 25 5346 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

29- годишният Жулиен Костадинов от Царево е в неизвестност от 23 март. Брат му Николай се обърна към екипа ни с молба да съдействаме. Молим всеки от читателите ни, който забележи млад мъж, отговарящ на описанието, да се свърже с Николай (на 0883/ 316140) или с нас.

Жулиен е висок 175 см, със слабо телосложение, леко прегърбен с черна права коса и тъмни очи. Страда от психическо разстройство. Излязъл е от вкъщи с черна връхна дреха, сив анцуг и сини маратонки. Без пари, документи или телефон.

Няколко дни след изчезването му е бил забелязан в Царево, но близките му не са успели да го открият. Полицията се е отзовала на няколко сигнала от граждани, но без резултат.

Последната информация, с която разполагат близките му, е че млад мъж, приличащ на него, е видян в София. По-конкретно по маршрута на автобус 102, около депото на ул. „Житница“. Контрольорка от градския транспорт го е познала от разпространената от полицията снимка.

Ако разполагате с каквато и да е информация можете да се обадите и на телефон 112 или да съобщите в най-близкото районно полицейско управление. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама