Какво да изхвърлим от дома си преди Коледа

16:30, 29 ное 20 / Любопитно 25 3519 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Краят на годината наближава. А 2020-а определено за всички бе изпълнена с непознати досега предизвикателства и животът се промени. Всеки иска да си постави нови цели, които да се опита да реализира през 2021 г. Но съществува и един неоспорим факт, че ако искаме да просперираме в една или друга сфера, то трябва да се откажем от нещо старо, което вече не ни трябва, но сме се вкопчили в него, защото за нас има сантиментална стойност, съобщи Нова телевизия.

Пуснаха първата коледна песен за кучета

Ето какво да изхвърлим от дома си преди Коледа:

Стари и неработещи домакински уреди, които досега сте пазили.

Стари каталози и брошури.

Изхвърлете счупените коледни играчки. Но дори и да не са счупени, може да изчистите част от старите, за да освободите място за нови. Дарете старите. В този процес може да включите и детето ви.

Всички стари, скъсани дрехи или такива, които не ви стават вече. Любимите ви дънки от преди три лета не ви стават вече (ако пък ви пасват идеално, поздравления), не са ви нужни, защото заемат излишно място в гардероба.

Не пазете счупени и напукани чаши, дори и да са ви подарък и да ги смятате за спомен. Пазете спомена за чашата и жеста, но не ви е необходимо нещо, което е счупено и не използвате.

Почистването на дома преди светлите коледни дни има и друг плюс - отваряте място за нови и по-красиви вещи, които може да си купите или пък да получите!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама