Фирма дари 700 безплатни обяда за медици на първа линия

15:00, 01 дек 20 25 2370 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Декември е вече! Започват коледните чудеса. Дано най-голямото от тях бъде да преборим ковида. Като по филмите обаче Черното върви с Бялото, след Нощта идва Денят. Така и Лошото изкара Доброто от сърцата на доста хора. И все повече всички си отваряме очите за истинските неща в този живот. За един конкретен пример разказва водещият на „Важното за теб“ Ники Кънчев.

Фирма „Теси“ се включва в инициативата „Благодаря, че ви има“ с голямо финансово дарение от 15 400 лева.  Всеки ден с тези пари през декември  и януари ще бъдат закупувани топли обяди за медиците на първа линия в четири софийски болници- УМБАЛ "Св. Анна", "Токуда", Пета градска и Белодробната болница. Отделно в кампанията се включват и отделни ресторанти, включително много с италиански собственици, които всеки ден даряват топла храна за болниците.

Смятайте го за корпоративна и социална отговорност, смятайте го за продуктово позициониране, смятайте го за реклама, смятайте го за каквото искате - аз лично го смятам за Човещина“, заяви той.

Вярно е Декември! И чудесата наоколо са факт и не е само първият сняг. Има хора в снега, оставят стъпки...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама