Бизнесменът Ветко Арабаджиев е в критично състояние

16:38, 03 дек 20 25 3302 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си? Това коментира във Facebook съпругата на бизнесмена Маринела Арабаджиева.

Ветко Арабаджиев е хоспитализиран в частна болница с Covid-19

"Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхоплевмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията", обяснява тя.

Припомняме, че Арабаджиев влезе в болница заради заразяване с коронавирус. Това се случи дни след като съдът реши да го остави в ареста. Съпругата му е под домашен арест, с електронна гривна. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама