Семейството Тръмп реши къде ще живее след напускането на Белия дом

21:25, 05 дек 20 / Любопитно 25 3322 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Доналд Тръмп, 50-годишната му съпруга Мелания и 14-годишният им син вече се подготвят за напускане на Белия дом. Те възнамеряват да се преместят в частното им имение Мар-а-Лаго във Флорида, което Тръмп купи още през 80-те години, твърди изданието „Пийпъл” и други медии, цитирани от БГНЕС. Запознати твърдят, че в имението на Тръмп вече върви ремонт, която трябва да разшири и благоустрои пространство, а също да отстрани повредите в балната зала, предизвикани от протеклия покрив.

Доналд Тръмп поднови обвиненията си за изборни измами

Те вече започнаха ремонта в Мар-а-Лаго, за да разширят пространство и да го направо възможно най-съвременно и удобно за живот”, сподели един от източниците, който уточни, че Мелания и Тръмп имат отделни спални.

Слуховете гласят, че Мелания вече се е заела с търсенето на добро училище във Флорида за сина им Барън. Говори се, че във Флорида ще се преместят и родителите на първата лейди, които ще помагат за израстването на внука им.

Мелания обмисля да пише мемоари за времето си в Белия дом

Семейството на Тръмп разполага и с други имоти, включително в щатите Ню Джърси и Ню Йорк. Те смятат от време не време да се преместват между тези частни владения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама