Младеж катастрофира с откраднат тир след преследване в Бургас

09:15, 10 дек 20 25 2769 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

18-годишен младеж открадна тир, натоварен с 23 тона плоскости, и катастрофира малко след полунощ на кръговото край хотел "Мираж" в Бургас след гонка с полицията. При инцидента няма пострадали.

Полицейски патрул забелязал криволичещ на пътното платно камион, а шофьорът не спрял на стоп палка и продължил да кара с висока скорост. След тежкотоварния автомобил тръгнали няколко патрулни коли.

На кръгово кръстовище обаче шофьорът губи управлението на камиона и се обръща, вероятно заради мократа настилка и високата скорост. По това време на иначе натовареното кръстовище не е имало коли и пешеходци и пострадали няма, съобщи bTV.

Часове наред кръстовището остава затворено, докато камионът е изтеглен. Той е бил натоварен с 23 тона ламинат за мебелна фабрика в Русе. Вчера следобед тирът е оставен на паркинг за дървопреработване, от където е откраднат през нощта.

Задържан е 18-годишен младеж от Средец, който живее в защитено жилище в Бургас. Той многократно е задържан за кражби. Момчето няма шофьорска книжка.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама