A1 с промени в работното време на магазините за празниците

13:22, 21 дек 20 25 2212 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 обяви промени в работното време на своите магазини за празниците. Единствените дни, в които всички обекти на телекома ще останат затворени, са празничните 25 декември (Рождество Христово) и 1 януари (Нова година). За останалите дни до края на годината е публикуван подробен график за всеки магазин в сайта на А1 .

Магазините на А1, които се намират в търговски център или в сграда на веригата супермаркети Кауфланд, ще работят до 17.00 часа на 24 декември, но може да затворят по-рано, в случай че съответният обект е съкратил своето работно време на датата. На 31 декември същите ще останат отворени до края на работното време на обекта.

Решение на А1 в сферата на „Интернета на нещата“ помага за контрола на качеството на въздуха

Магазините на А1, разположени извън търговски обекти, също ще имат някои промени в обичайното си работно време. В дните на 24, 26, 27 и 28 декември те ще работят от 10.00 до 17.00 във всички градове в страната. На 31 декември ще отворят с час по-рано и ще посрещат клиенти от 09.00 до 17.00. В дните 22, 23, 29 и 30 декември магазините ще работят със стандартното си делнично работно време.

От телекома напомнят, че остават отворени и магазините в търговските центрове, въпреки че заповедта за ограничаване на достъпа до моловете беше удължена до 31 януари. От А1 уверяват, че те ще работят при засилени противоепидемични мерки. Извършва се периодична дезинфекция, а служителите са снабдени с лични предпазни средства.

А1 с официални продажби на ZTE Axon 20 – първият смартфон с камера под дисплея

Без прекъсване ще работят екипите на *88, както и различните канали за самообслужване. Отговори на най-често задаваните въпроси могат да се открият в новия портал А1 Помощник , без да се налага потребителят да напуска комфорта на своя дом по празниците. А1 окуражава клиентите си да плащат и сметките си онлайн, като в момента всеки платил през приложението Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg , има възможност да се включи в игра с награди – бонус минути или мегабайти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама