Холивудските двойки, смятани за невъзможни

20:10, 30 дек 20 / Любопитно 25 2737 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Има някои звездни двойки, които са щастливи заедно от много години и са доказателство за това, че въпреки различията помежду си се обичат истински. Факт е обаче, че всички наоколо продължават да се чудят „Защо са заедно?”. Може би защото любовта е нещо, което не може да бъде обяснено с логика. Ето кои са холивудските двойки, смятани за невъзможни.

Лив Тайлър и Дейв Гарднър

Разликата в ръста не се превърна в пречка за семейното щастие на Лив и Дейв. Мнението на околните изобщо не ги притеснява, така че красавицата Тайлър не се страхува да обуе обувки на висок ток, дори да е придружена от доста по-ниския си любим. Двойката отглежда четири деца в продължение на много години: две общи и две от предишни бракове.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Тази любовна история е пример за подражание. Марк Зукърбърг, получил признание и милиони, не потърси красива жена с външен вид на супермодел, а се ожени за онази, която беше с него през всичките тези трудни години по пътя му към славата. Трудностите само ги събраха. И кой знае дали Марк щеше да постигне нещо без подкрепата на Присила?

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

За разочарование на фенките, красавецът Хю си избра жена, която е 13 години по-възрастна от него. Тя и до ден днешен е негов верен партньор в живота. Хейтърите непрекъснато обсъждат тази разлика във възрастта, заявявайки че Дебора прилича повече на майка на съпруга си. Но въпреки всичко това, Хю и Дебора продължават да живеят щастливо и не обръщат внимание на завистливите коментари на околните.

Снимки: ЕПА/БГНЕС

Венсан Касел и Тина Кунаки

Феновете все още не спират да обсъждат този тандем. Раздялата на Касел с Моника Белучи беше шокираща, защото двамата бяха смятани за една от най-красивите двойки на нашето време. Тина е с 31 години по-млада от Венсан и малцина вярват в искреността на чувствата й. На Тина се приписват комерсиалност и желание да получи слава и признание за сметка на известния си съпруг. Но въпреки всички тези слухове, двойката е щастлива.

Джесика Алба и Кеш Уорън

Тази любовна история напомня на „филмов“ роман. Младият асистент режисьор Кеш Уорън, който разнасял кафе и пица, се срещал на снимачната площадка с актрисата, която била негов идол. Любовта им пламнала много бързо и двойката сключила брак. Те са заедно от над 10 години и са щастливи родители на три деца, предаде БГНЕС. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама