Да ни е честита новата 2023 година!

00:00, 01 яну 23 25 6016 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Честита нова година, скъпи читатели! Изпращаме 2022 година, станала преломна за най-новата история на човечеството. В Европа се води война, чийто край не се вижда. Дипломацията е безсилна, а ранените, жертвите, пленените и децата сираци са ежедневие... в 21 век.

Ако 2021 година с ковид пандемията ни даде ценния урок да оценяваме здравето и свободата си, то 2022 година ни научи, че мирът, някога отвюван, не е даденост! Войната в Украйна отключи в европейците съпричастността и солидарността, показа им важността на топлината и светлината, на дома и сигурността на семейството! 

С надежда пристъпваме в новата 2023 година! Желаем Ви здраве и щастливи мигове, удовлетвореност и дръзновение да сбъдвате мечтите си! Нека намерите най-съкровеното за Вас и да не пропускате истинското! Да успеете да съхраните най-ценното, да обичате и да прощавате!

И през 2023 година важното за вас ще бъде на Topnovini.bg! Ще продължим да се развиваме, да надграждаме и да се учим! Благодарим за доверието, няма да Ви разочароваме!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама