Двойките, за които не знаехте, че са се запознали на снимачната площадка

18:20, 07 яну 21 / Любопитно 25 2087 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Знае се, че по време на снимки страстите между актьорите се разгорещяват много – Анджелина Джоли и Брад Пит остават легендарни в това отношение, но за тях всеки знае.

Много от предполагаемите връзки са фантазия на публиката, но има някои, които са не само истински, а и устояват стабилно на времето за изненада и радост на феновете.

Има 10 двойки, за които може би не знаете, че са започнали връзката си от снимачната площадка. Някои от тях са все още заедно.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру например се запознават по време на снимките на Wanderlust (и двамата тъкмо излизат от болезнени раздели). Двамата имат седемгодишна връзка, която приключва след двегодишен брак през 2017 година.

Натали Портман и Бенджамин Милепиед. Филмът „Черният лебед“ носи големи подаръци в живота на Натали Портман. Освен Оскар тя среща и бъдещия си съпруг по врема на снимките – Бенджамин е главия хореограф на проекта. Сватба и две деца и ето, че Натали казва, че да е съпруга и майка е най-доброто нещо, което й се е случвало.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама