Най-абсурдните покупки на холивудските звезди

18:20, 22 яну 21 / Любопитно 25 1907 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Не е тайна, че популярните актьори далеч не са сред бедните граждани. Някои от тях дори не знаят колко точно пари имат и за това наемат лични асистенти и други любители на броенето на чужди пари. Поради сериозните си авоари някои актьори често правят изключително странни и дори абсурдни покупки. 

Ето някои от най-известните случаи на скъпо струващи ексцентрични капризи сред известни холивудски актьори:

Брад Пит - домашен танк

Една от тези напълно абсурдни покупки е направена от Брат Пит. Той си купи изправен съветски танк Т-54. Пит участва с него във филм и след като снимките свършили, актьорът осъзнал, че това е „любов от пръв поглед”. Веднага купил танка и го превозил до дома си в Лос Анджелис.

Двойките, за които не знаехте, че са се запознали на снимачната площадка

Анджелина Джоли - личен остров

Бившата съпруга на Брад, както се оказва не му отстъпва в ексцентричните покупки. Актрисата е известна с това, че наистина знае как да прави подаръци не само на себе си. През последното десетилетие Джоли реши да угоди на съпруга си и му подари остров във формата на сърце близо до постоянното им местожителство.

Ким Бейсинджър - малък собствен град

Джоли не е единствената, която обича големите жестове и голямото пазаруване. Нейната колежка Ким Бейсингър реши да не губи време за дреболии и да купи целия град за лично ползване. През 90-те години богата актриса купи град Браселтън с население от няколко хиляди души.

Същността на тази абсурдна покупка се свежда до убеждението на Ким, че е направила отлична инвестиция. Тя решила, че може сама да създаде нов Холивуд и скоро нейното лично царство ще бъде център на световното кино. Не се получило и година по-късно Бейсинджър продала градчето за двадесет пъти по-малко пари.

Съветите на Анджелина Джоли към жените, които се страхуват от насилие

Никълъс Кейдж - откраднат динозавър

Някога популярният актьор отдавна е свикнал да живее с размах. Той е споделял, че иска гробница копие на египетска пирамида. Най-странната му покупка обаче е череп на динозавър на 67 милиона години.

Най-абсурдното в тази покупка се оказва факта, че останките на динозавъра така и не са стигнали до него от търга. След продажбата се появила информация, че черепът е изнесен незаконно от Монголия. Монголите вдигнали дипломатичекски шум и си върнали собствеността, платена от Кейдж, пише БГНЕС. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама