Големите кавички

15:30, 25 яну 21 / Големите кавички 25 2382 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (18 - 22 януари)

„Росенец“ се превърна в една политическа дъвка, а за някои - в политически трамплин… Изведнъж през миналата година някой се сети, че там има нещо незаконно и тръгна да вдига шум… Тези, които вдигнаха шум, за съжаление, го използваха като чисто политически трамплин, разчитайки на протестите на жълтите плочки. Искаха по някакъв чудодеен начин да се изстрелят във властта, по късата писта. Включително и някои общински съветници от Бургас. Решиха, че това е моментът, в който могат да влязат във властта без избори. Не се получи. От самото начало заявявам, че няма как една законна власт да бъде свалена с такъв тип протести, освен ако тя самата не реши. Ние ще си завършим мандата и ще решим проблема в „Росенец“. Това коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с развитието по казуса с летните сараи на Ахмед Доган в парк „Росенец“.

Той посочи, че още през 2015 г. партията му е поставила въпроса за строителството в парка, но след сигналите им не е последвала реакция. „Искам да ви обърна внимание върху развитието на този скандал - развитие няма. Няма, защото се гони чисто политическия ефект. Ако има решение - то е в нашите папки. Очаквайте го скоро", закани се Симеонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама