Десислава Иванчева ще се кандидатира за депутат

14:45, 01 фев 21 / Политика 25 1693 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Бившият районен кмет на „Младост“ Десислава Иванчева обяви, че ще се кандидатира за депутат. Организацията „Зелен Младост“ заедно с „Общество за Нова България“ ще се обединят за предстоящия парламентарен вот, като представят обща платформа. Още днес започва събирането на подписите за регистрацията в ЦИК.

"В личен план бях в дилема дали да не се концентрирам върху делото и битката да докажа невинността си, за да си върна свободата. Но в главата ми още кънтят думите на Гешев, че сготвянето и унищожаването на личността Иванчева „е с политически залог”. Това ме кара да продължа да участвам в разплитането на политически възел, защото само ако се завърне демокрацията ще мога да се надявам да получа справедливост. В момента везните на Темида са в ръцете на мафията, с тях мерят кюлчета и пачки, а със свалената й превръзка са закрити очите и ушите на съдиите. За да не чуват защитни пледоарии, да не виждат доказателства, а да отсъждат под диктовка и обаждания от джипки и сараи", коментира Иванчева във Facebook.

Припомняме, че Иванчева е в очакване делото срещу нея за поискан подпуп от строителния предприемач Александър Ваклин да  бъде разгледано от Върховния касационен съд. Те бе осъдена на 20 години затвор от спецсъда, а после присъдата й бе намалена на 8 години. Десислава Иванчева бе кмет на район "Младост", като се е кандидатирала и за кмет на столицата. Яви се и като независим кандидат в изборите за ЕП. 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама