„Има такъв народ“ ще преговаря с други партии чак след изборите

17:22, 06 фев 21 / Политика 25 3044 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Партия „Има такъв народ“ няма да се коалира в парламента с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати ще реши с кои от другите политически сили ще преговаря. Това заяви в Шумен зам.-председателят на формацията Тошко Йорданов и призова за висока избирателна активност.

Мажоритарен избор в два тура, един лев партийна субсидия и електронно гласуване са приоритетите на партията, от които тя няма да отстъпи при евентуални преговори с други политически формации“, категорично заяви Йорданов, цитиран от БНР.

Трифонов със списък кои партии не са върнали надвзетите субсидии

„Евентуално могат да влязат в парламента като нови формации освен нас „Демократична България“ и може би организацията на Мая Манолова и „Отровното трио“. Дали ще се случи, не знам. Но ако се случи, може да има разговори с тези нови формации. Но те стартират от мажоритарен избор в два тура, един лев субсидия и електронно гласуване. Оттук стартират разговорите! Това е нещото, от което няма мърдане“, подчерта той.

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, обявиха от партията.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Филип 21:50, 06 фев 21

Слави Трифонов е поредния измамник, който ще излъже българите. Спомнете си само последните му интервюта с Борисов и Цацаров. Уж им беше голяма опозиция, а всъщност се сви и започна да им припява. Той не може да им бъде опонент, а само слуга.
Ако искате да видите каква опозиция ще бъде Слави, вижте Марешки. Винаги е жалко, когато влизаш в политиката само за да обслужиш някой друг.
Листите на Слави се редят в централата на ГЕРБ. Това казва всичко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама