„Ще бъдем незаобиколим фактор“: Партията на Цветанов се регистрира за изборите

11:35, 08 фев 21 / Политика 25 2201 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ПП „Републиканци за България“ се регистрира първа сред партиите в ЦИК за предстоящия парламентарен вот на 4 април. Преди това бяха само представителите на „Демократична България.

„От политическите пaртии ние се регистрираме първи, защото колегите които минаха преди нас знаете, че са в коалиция. Тръгваме със сериозни намерения да бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент и да можем да изпълним обещанията, които ще дадем по време на предизборната кампания. Това каза пред журналисти Цветан Цветанов председател на ПП „Републиканци за България“ след регистрацията, съобщиха от партията.

„С всички колеги от страната и координаторите на секторните политики до седмица започваме представянето им онлайн. Ще започнем със съдебна реформа и българите живеещи в чужбина. Смятаме, че това са две основополагащи теми, които дискриминират българските граждани и особено тези, живеещи извън страната“, посочи той.

С ограничаване и невъзможност да се направят промени в Изборния кодекс ограничиха възможността на много български граждани да гласуват в чужбина, а имаше такава възможност да бъде направено по пощата, както го направиха нашите съседи от Румъния“, заяви председателят на партията.

Напишете коментар
Коментари: 15
1 Пирикъл 11:58, 08 фев 21

Кoaлициятa мeжду "Дa, Бългaрия" и ''Дeмoкрaтичнa Бългaри'' иcкaхa дa
са първи, нo тoвa зa тях нe e фaктoр, зaщoтo cи тръгвaт и бeз тoвa. Шaнcът им e минимaлeн, нищoжeн дoри. Фaлшивия пиaр кoйтo cи прaвят, дo никъдe нямa дa ги oтвeдe. Рeпубликaнцитe ca иcтинcкия фaктoр и тoвa вceки eдин дeн ce дoкaзвa!

2 Смрадлика 12:06, 08 фев 21

ПП ,, Репубиканци за България'', те дават обещания и ги спазват. Надеждата ни е в тях, те са бъдещето на България. Браво за събраните подписи, дано се увеличат

3 Ципура 12:11, 08 фев 21

Убеден съм за съдебната реформа и българите живеещи в чужбина, че ще имате успех. Дискриминацията над емигрантите ни е доста важна тема и необходимо това да се оправи. Те също са част от България, макар да са далеч от родината

4 Антмен 12:13, 08 фев 21

Ето, че дори съседна Румъния направи гласуване по-пощата, а това не само е необходимо по време на пандемия,а като цяло е много по-удобно, без да стоиш на опашки

5 Хермес 12:21, 08 фев 21

Тези несръчни индивиди от ДБ, не може без тях. Навсякъде се врат, народа не иска да ги виждат, а те нагли. Колкото и да се правят на работни и на честни са толкова негодни за употреба. Нямат никакъв процент за успех

6 ALP 13:39, 08 фев 21

Каквото и да си дрънкат социолозите, Републиканците ще са фактор на тези избори това е сигурно.

7 Анонимен 15:30, 08 фев 21

Пожелавам успех на Цветанов!

8 Stan 15:33, 08 фев 21

Добре е, когато първи са проевропейци и проатлантици. Желая успех на Републиканци!

9 Berk 16:46, 08 фев 21

Браво на Републиканци за България! Успех на изборите!

10 BoLeto 17:05, 08 фев 21

Интересни избори се задават, с изненади! За жалост, на този етап, социолозите не забелязват потенциала на някои играчи, които демонстрират много добра организация, планиране и най-вече идеи!

11 Жаклин 17:25, 08 фев 21

Успех на изборите! Хората ви се доверяват, защото имате ясна визия и се вижда, че работите усърдно!

12 Марийка 22:18, 08 фев 21

Успех им желая! Всичко ще е ок!

13 Ракеши 23:46, 08 фев 21

Браво на първите и успех на изборите! Много добра работа до момента се извърши и е съвсем в реда на нещата да се увенчае с успех !

14 Анонимен 09:27, 09 фев 21

На това разчитаме - да не могат вече да ни заобикалят! Дерзайте!

15 Български мюслюманин 19:04, 09 фев 21

Успех,във Вас ни е надеждата последна,за всички Българи в страната и чужбина.Вие Г-н Цветанов доказахте ,че България е над Всичко и Ние Мюсюлманите в България ВЯРВАМЕ, ЧЕ с ПП РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ ,НЯМА ДА БЪДЕМ РАЗМЕНА МОНЕТА.НИТО С ДПС , НИТО С ГЕРБ,БСП,НИТО С ДРУГА ДЪРЖАВА.ЩЕ ОБИЧАМЕ НАШАТА РОДИНА ,И ЩИ Я РАЗВИВАМЕ, КАТО ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ЦИТИРАМ ДУМИТЕ НА АПОСТОЛА-"ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама