Анджелина Джоли с разказ за децата, къщата и животът ѝ след раздялата

19:40, 08 фев 21 / Любопитно 25 3123 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Анджелина Джоли рядко дава интервюта и прави фотосесии, когато няма конкретен проект, който да представи на света. Тя не е от актрисите, които държат да са винаги на кориците на списанията и да гостува в най-гледаните ТВ предавания, пише каналът Stars News във Vbox7. Когато обаче реши да открехне вратата на своя живот, тя го прави много елегантно и ненатрапчиво. Джоли е от звездите, които бранят личното си пространство и не спекулират с него.

Актрисата даде специално интервю за мартенския брой на британския Vogue, като дори покани екипа на изданието в семейния си дом в Лос Анджелис. В него звездата говори откровено за майчинството и шестте си деца.

Съветите на Анджелина Джоли към жените, които се страхуват от насилие

Оказва се, че къщата, в която те живеят сега, е на 5 минути от дома на Брад Пит. Така той може да се вижда по-често с децата им, сподели Джоли. Това опровергава слуховете, според които Анджелина не позволява на децата да се виждат с баща си.


Снимка: ЕПА/БГНЕС

Последните няколко години бяха доста трудни. Аз се фокусирах върху това да излекувам нашето семейство. Бавно щастието се връща, както се топи ледът. Кръвта се връща в тялото ми. Но все още не съм стигнала докрай”, казва Джоли и допълва, че винаги е искала да бъде майка на много деца и си е представяла този период като пътуване в джунглата, пише Нова телевизия.

Липсват ми уменията да бъда типична майка вкъщи. Децата ми помагат, но аз наистина не съм много добра в това”, споделя още Джоли.

Семейна терапия възроди отношенията на Брад Пит и Анджелина Джоли

Тя може и да е добра актриса, но вероятно не е толкова успешна в кухнята: „Може да е банално, но ако наистина обичате, то фактът, че яйцата ви са прегорели, няма особено значение”, признава актрисата.

Дали смята, че в момента е абсолютно щастлива? Актрисата не е сигурна, че сега преживява най-успешния период в живота си, но знае, че върви в правилната посока и се чувства добре в кожата на 40-годишна жена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама