Големите кавички

11:00, 16 фев 21 / Големите кавички 25 3792 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова
Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.
 
 
„Всъщност у нас се живее чудесно. Просто има някои дребни правила, които трябва да се спазват! Не плувайте във Варненския залив. Не минавайте с микробус покрай Своге, ако скоро са ремонтирали пътя. Не стъпвайте по шахтите в София. Ако отивате към Рилския манастир, не си пускайте песента „Камъните падат“. Това написа във Facebook пиар експертът, който е част от Отровното трио“ Арман Бабикян.
 
 
„Когато минавате през тунелите на АМ „Хемус“ не гледайте нагоре. Ако ви откраднат бизнеса, бягайте веднага към Дубай независимо дали продавате фъстъци или въртите хазарт. Никога не питайте „Какво стана с фурмите?“. Ако сте певец, то тръгвайте веднага с Рашидов за Париж - плащат, за да не пеете. Не се занимавайте никога с пътно строителство, енергетика, медии, футбол и въобще пазете се от голям успех в бизнеса“, пише още той. 
 
 
Пиар експертът съветва още да не се разболявате никога, но ако това все пак се случи да не умирате на стълбите пред болницата.Престанете с въпроса за пътя Русе - Велико Търново! Никога не побеждавайте на тенис Бойко Борисов! Обичайте го и ще ви каже „наборе“, независимо на колко години сте. Прочетете Винету! Ако имате кюлчета, пистолети или банкноти от 500 евро ги занесете на известното за целта място доброволно. Ако всичко това не помага, веднага си помислете, колко лошо е било преди това и колко лошо ще стане след това....“, казва още той. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама