Мъж откри колата си погълната от лед

19:40, 19 фев 21 / Любопитно 25 2579 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Жител на Галвъстън, Тексас, завари автомобила си изцяло погълнат от лед. Снимки бяха публикувани в социалните мрежи. Кърт Ширмър открил семейния автомобил с натоварени на него велосипеди замръзнал, след като през нощта над него се спукала тръба заради ниските температури, пише bTV.

В Тексас продължават усилията за възстановяване на електроподаването. Над 300 хиляди домакинства все още са без ток, а повече от 13 милиона имат трудности с водоснабдяването.

Полярни температури: Десетки жертви на студа в САЩ

На този фон сенаторът републиканец от Тексас Тед Круз стана обект на остри критики, след като отишъл на семейна почивка в Мексико, докато родният му щат бедства в снежен капан. Демократите дори поискаха оставката му. Круз призна, че е допуснал грешка и побърза да се върне в Тексас.

Междувременно снежната буря стигна и Вашингтон, парализирайки живота в американската столица. Студената вълна затвори временно центровете за тестване и имунизации срещу новия коронавирус. Кметът на града разпореди учениците да учат онлайн, а по-несъществените държавни и общински служители да работят от домовете си.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама