Големите кавички

13:24, 23 фев 21 / Големите кавички 25 1835 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (15 - 19 февруари)

Въпреки рекордния брой новозаразени с коронавирус от началото на годината властта не се е отказала да отвори заведенията от 1 март.

Ние управляваме по най-добрия начин пандемията. Това е безспорно. С възможно най-либералните мерки, с много дисциплинирано население, с маските, с дистанцията и с перфектни доктори… И в момента се справяме най-добре от всички. След някой друг ден ще отворим ресторантите, учениците ходят на училище, фитнесите... Ето днес в Холандия ще отворят фризьорските салони. Представете си досега са били без фризьорски салони, молове, фитнеси, без магазини.

Надявам се, както сме поели ангажимент от 1-ви (бел. ред. да отворят заведенията) да го направим…Това не значи, че трябва масово да се юрнем по ресторантите, но нормалният начин на живот трябва да го запазим. Ние никой не задължаваме да ходи в ресторанта или в мола. Българите са изключително добре информирани…сиреч правото на личен избор. И аз за това разчитам, че дисциплинираният, мислещият, интелигентният народ заслужава ние да се отнасяме по този начин. Да водим нормален живот. Това не означава, че като отворят ресторантите, трябва да се натикате всички, коментира премиерът Бойко Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама