Големите кавички

19:15, 25 фев 21 / Големите кавички 25 3377 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (15 - 19 февруари)

Единството на нацията не означава да стоиш пред изпълнителната власт, да те пошляпват зад врата, да позволяваш някой да ти казва да стоиш на този президентски пост и да топлиш мястото, пък после ще видим... Това означава една силна и различна личност, която да има различен поглед на това как трябва да се борави в политиката на една европейска държава, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в ефира на bTV.

Според нея Румен Радев е успял да върне доверието в президентската институция. Предишният президент (бел. ред. - Росен Плевнелиев, ГЕРБ) завърши мандата с най-ниския рейтинг от демократичния преход, обяви Йотова.

По думите ѝ другата им обща цел с президента е да се върне държавността. Държавността гарантира живот и перспектива на хората – да останат в България, уточни вицепрезидентът.

Тя отхвърли твърденията за разрив в отношенията между президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова, като отбеляза, че за четири години не е усетила и за секунда да е снето доверието на БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама