Принц Хари разкри защо се е оттеглил от кралските си ангажименти

16:58, 26 фев 21 / Любопитно 25 4408 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Британският принц Хари, който напусна Англия и се установи в Южна Калифорния миналата година, разкри защо е решил да се оттегли от ангажиментите си като високопоставен член на британското кралско семейство.

Като гост в „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“ по телевизия CBS, излъчено рано в петък, Хари каза, че е взел решението, за да защити съпругата, сина си и психическото си здраве.

Окончателно: Принц Хари и Меган Маркъл губят всичките си титли

„Беше по-скоро стъпка назад, отколкото оттегляне“, каза той пред Кордън. „Обкръжаващата среда беше тежка, което много хора виждаха според мен, затова постъпих, както би направил всеки съпруг и баща и се замислих –„"Как да измъкна семейството си оттук“. Но ние никога не сме си тръгвали и що се отнася до мен, каквито и решения да се вземат по този въпрос, аз никога няма да си тръгна“, каза принц Хари, цитиран от Нова телевизия.

Това е първото интервю на принц Хари, след като баба му - британската кралица Елизабет Втора, лиши по-рано този месец него и съпругата му, бившата актриса Меган Маркъл, от останалите им кралски ангажименти. На 7 март ще бъде излъчен разговорът на Опра Уинфри с принц Хари и Меган.

Цялото кралско семейство с телевизионна изява преди интервюто на Хари и Меган

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама