Температурите падат, идват облаци и дъжд

07:00, 28 фев 21 25 1596 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес над Западна България облачността ще бъде разкъсана, а над останалите райони ще бъде по-често значителна. На отделни места в Източна България ще превалява дъжд, преди обяд примесен със сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Температурите ще се понижават и минималните ще бъдат между минус 1 и 4 градуса, а максималните - между 8 и 13 градуса.

Над Черноморието облачността ще бъде значителна и на места ще превалява дъжд. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат 7-9 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над масивите от Централна и Източна България облачността ще бъде значителна, а над Рила и Пирин - променлива. На много места в Стара планина и Родопите ще има валежи от сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-северозапад и ще продължи да нахлува студен въздух. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 1 градус, на 2000 м - около минус 4 градуса.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама