Ути Бъчваров с прекрасен подарък от фенове за 51-я му рожден ден

14:45, 01 мар 21 25 3642 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Кулинарният любимец Ути Бъчваров празнува днес своя 51-ви рожден ден. В период, в който не може да сме с всички наши любими хора, телевизионният водещ разкри пред екипа на Topnovini.bg, че ще сподели празника само със семейството си в уюта на дома им. Именно ситуацията по време на пандемия промени и неговата нагласа за нещо, което се беше зарекъл, че никога няма да направи! 

В предишни интервюта готвачът неведнъж е заявявал, че няма никакво намерение да се възползва от модерните социални мрежи. Любопитството му все пак надделя и реши да стане активен във Facebook пространството. Само след няколко седмици, неговите почитатели му направиха страхотен подарък - навръх рождения си ден той се радва на вече над 10 000 последователи.

Радостта му от любовта и подкрепата, които неговите фенове му показаха, го подтикна да направи и свой официален профил в Instagram. Той все още e съвсем нов, но Ути обещава, че тепърва ще споделя снимки и клипове от безбройните си кулинарни приключения и пътешествия.  

Очаквайте съвсем скоро и YouTube канал, където ще мoже да следите бъдещите му проекти!

Всички фенове, които искат да поздравят любимия си кулинарен водещ, могат да го направят във Facebook и Instagram

Ути Бъчваров разказва за една провалена приказка ...

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама