Mлад мъж е бил пребит и наръган с нож в София

08:50, 02 мар 21 / София 25 4498 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Млад мъж на 31 години е бил пребит жестоко от петнайсетина души в столичния квартал „Младост” 4. Един от тях дори го е наръгал с нож. Той е жив, но може да не успее повече да се изправи на крака. За това съобщава във Facebook брат му Иван Петров, който е спортен журналист и бивш водещ в БНТ. По думите му инцидентът е станал преди три седмици, но все още няма задържани.

Присъди след масовия бой между футболни фенове в Пловдив

Преди три седмици Ангел излезе да хапне дюнер със свой приятел в „Младост 4”. Приятелят му - фен на един столичен клуб, носещ шапка. Докато ядат, група от 15-тина души, с маски, тръби и всякакви други атрибути ги нападнаха. Фенове на „вечния съперник” най-вероятно. Приятелят на брат ми избяга, но не и Ангел. Беше жестоко пребит. Докато 15 човека са го ритали на земята, поне един от тях го е ръгал и с нож, разказва той, като отбелязва, че е истински чудо, че е останал жив, защото единият разрез е на няколко милиметра от артерията на бедрото. Друг му отрязва седалищния нерв.

„Брат ми беше опериран, нервът е зашит. Докторите казват, че е възможно никога повече да не може да ходи, не и нормално. В момента живее в свят от болка, денонощна болка в пострадалия крак. Не е ясно кога и дали болката ще си отиде. Патериците се превръщат бавно в най-добрия му приятел”, споделя още Иван Петров. По думите му случилото се е станало в 21.30 вечерта пред погледите на други хора и охранителни камери, но до момента арестувани няма.

Май се знаело кои са. И от полицията, и от хората в квартала, пък и от други. И то поименно. В това време същата групичка продължава да кръжи из града, да преследва и малки деца, носещи знаците на любимия си отбор, да тероризира и малтретира безнаказано. Всеки ден до брат ми достига информация, че са видели този или онзи от предполагаемите извършители да си ходят из квартала. Че тук или там отново има спиращи коли, изскачащи хора с маски, гонещи "врага". Това се случва през ден. В София. През 2021 година”, пише той. 


 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама